MVD Schilderwerken

Bent u op zoek naar een schilder in Helmond of de directe omgeving van Helmond? En wilt u dat het schilderwerk van hoogstaande kwaliteit is, zodat het mooi en duurzaam is? Marc van Deursen Schilderwerken biedt u de beste schilderwerken voor uw woning of bedrijfspand. Dankzij jarenlange ervaring als schilder, werkvoorbereider en calculator bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit schilderwerken, glaswerken en houtrot reparaties tegen een scherpe prijs.

Facebookmailto:info@mvdschilderwerken.nlphone

Interieur

 

Binnenschilderwerk:

Is uw interieur toe aan een opfrisbeurt? Of wilt u gewoon een andere uitstraling en sfeer?
Marc van Deursen Schilderwerken verzorgt het binnenschilderwerk met oog voor detail en duurzaamheid. Zo kunt u weer genieten van een fris interieur voor meer woonplezier of kunt u uw woning of bedrijfspand voor een hogere prijs in de markt te koop aanbieden.

Geen overlast
Wanneer er inpandig geschilderd wordt, kan dat veel overlast veroorzaken: meubels moeten aan de kant, vloeren afgedekt en misschien kunt u tijdelijk de ruimte niet betreden. Wij minimaliseren de overlast voor u: wij plakken alles af en verzetten meubilair waar nodig. Kozijnen en deuren worden machinaal geschuurd, waarbij een Festo-stofzuiger direct al het fijnstof opzuigt. U heeft dus niet uw hele woning vol fijnstof. En binnenschilderwerk doen wij met watergedragen verf. Dit is een nagenoeg geurloze verf, dus u heeft geen overlast van een heftige verflucht. Ook is watergedragen verf beter voor het milieu.

Interieuradvies
Weet u niet zo goed welke kleuren u het beste kunt kiezen voor bepaalde muren, kozijnen of deuren?. In samenwerking met onze huisleverancier Driessen Verf en Interieurs leveren wij u een gedegen interieuradvies op maat aan huis aan. Voor slechts € 100,- voorzien wij u van het beste advies en krijgt u tevens een waardecheque ter waarde van € 50,- te besteden bij Driessen Verf en Interieurs.

Interieurbetimmeringen
U kunt uw interieur nog meer uitstraling geven door een hoogwaardige afwerking met geschilderde aftimmeringen zoals (geprofileerde) architraven, (hoge) plinten of kasten op maat. In een nauwkeurige afstemming met onze meubelmaker leveren wij u de beste interieurbetimmeringen.