MVD Schilderwerken

Bent u op zoek naar een schilder in Helmond of de directe omgeving van Helmond? En wilt u dat het schilderwerk van hoogstaande kwaliteit is, zodat het mooi en duurzaam is? Marc van Deursen Schilderwerken biedt u de beste schilderwerken voor uw woning of bedrijfspand. Dankzij jarenlange ervaring als schilder, werkvoorbereider en calculator bent u verzekerd van de allerbeste kwaliteit schilderwerken, glaswerken en houtrot reparaties tegen een scherpe prijs.

Facebookmailto:info@mvdschilderwerken.nlphone

Exterieur

 
Voor het behoud van uw kozijnen, deuren en boeilijsten is het noodzakelijk uw buitenschilderwerk tijdig uit te laten voeren. Hiermee zorgt u niet alleen voor een frisse uitstraling, maar voorkomt u ook houtrot.

Houtreparaties
Door tijdig voor onderhoud te zorgen, voorkomt u hoge kostenposten door houtrot, omdat het vervangen van kozijnen veel prijziger is dan deze slechts te laten onderhouden. Wanneer er toch houtrot is ontstaan, dan verzorgen wij houtreparaties en houtrenovaties voor uw, zodat u met minder kosten toch kunt genieten van uw kozijnen en deuren. Wij zijn gecertificeerd om Repair-Care houtreparaties en houtrenovaties uit te voeren. De producten van Repair-care zijn internationaal bekend vanwege hun duurzaam houtherstel en zorgen ervoor dat uw kozijnen, deuren en ander houtwerk weer zo goed als nieuw worden. Wanneer het grote reparaties of een complete vervanging van kozijnen betreft, verzorgt onze timmerman deze werkzaamheden.

Kostenbesparing
Goed werk hoeft niet duur te zijn. In samenwerking met onze huisleverancier Driessen Verf en Interieur beperken wij de kosten voor buitenschilderwerk en houtreparaties door het uitvoeren van een technische inspectie. Deze inspectie resulteert in een behandelplan, waardoor u een nauwkeurige indicatie heeft in welke staat uw woning verkeert en welke kosten het onderhoud met zich meebrengt. In een meerjarenschema nemen wij niet alleen op welke kosten u kunt verwachten, maar brengen wij ook advies uit over een onderhoudsinterval dat bij uw woning past.

View the embedded image gallery online at:
http://mvdschilderwerken.nl/interieur/exterieur#sigProIda767887261